fbpx
Smeltedigelen logo
  • Festival
  • Konsert

Smeltedigelen: Marthe Valle med band

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården - Spektrum
Når: 29. oktober 2020

Gå til arrangement

Marthe Valle inviterer til en fantastisk konsertopplevelse torsdag 29.10 med det norsk-syriske prosjektet «Every Child is a prophet». Gjennom prosjektet ønsker hun å gi sin stemme til flyktninger som er fratatt all sin frihet og verdighet.

Torsdag, 29 oktober, 2020 – 19:30

Marthe har med seg de syriske sangerne Haneen Ayoub (fra Golan) og Hussain Hajj (fra Kobani, nå bosatt i Istanbul) som synger fra en storskjerm, og tre norske musikere, blant dem gitaristen Manar Alhashemi som selv er flyktning fra Syria, nå bosatt i Os. De to andre er Hallgrim Bratberg på gitar og Gjermund Silset på bass.

Marthe Valle har i samarbeid med syriske artister og musikere skapt et prosjekt som bruker hjertets språk til å formidle flyktningenes situasjon på de greske øyene, hvor titusener fra Syria, Afghanistan, Irak og flere land fra Asia og Afrika frister en tilværelse under umenneskelige forhold. De kommer ikke videre og kan heller ikke sendes tilbake. Marthe Valle har selv besøkt leiren Moria på Lesbos både i fjor og nå i vinter.

Den kjente syriske poeten Adnan Alaoda har forfattet sangbare dikt på arabisk, spesialskrevet for prosjektet, og Marthe Valle har gjendiktet noen destillater på engelsk.

Marthe Valle: Vokal, tangenter
Hallgrim Brattberg, Gitar
Gjermund Silset, Bass
Manar Alhashemi, Gitar
Erik Hillestad, Produsent, film

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.