fbpx
  • Konsert

Marstokk’s Mafia – med følge

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 13. mars 2021

Gå til arrangement

Marstokk’s Mafia besøker Byscena og har med seg litt av et følge: Malin Anna Zetterberg, Reidar Sørensen, Stig Frammarsvik, Erik Nilsson, Holger Christian Sjåvik og Marco Fresi. Wow det blir driv.

Dørene åpnes: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år

Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.
Marstokk’s Mafia er partybandet til Frank. Gjennom årene har han presentert mange forskjellige musikere i bandet, alle av høyeste karat som har levert store opplevelser hver gang.

Hovednerven i bandet har alltid vært rock og blues, servert med overbevisning og hjertevarme. Marstokk velger alltid låter du kan nikke gjenkjennende til og nyte grooven av.

Nå besøker han Byscena med et nærmest «rent» Hemnes-band. I tillegg til veteranene Malin Anna Zetterberg, Reidar Sørensen, Stig Frammarsvik og Erik Nilsson får du oppleve Holger Christian Sjåvik på bass og Marco Fresi på gitar.
Det er også, som vanlig, åpent for overraskende gjester på scenen…, mye kan skje når Mafiaen er på besøk!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.