fbpx
  • Konsert

Marion Ravn – Akustisk

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 22. oktober 2021

Gå til arrangement

«Jeg ønsker at publikum skal få en følelse av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre å kjenne på de store følelsene, men også le sammen.» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn, og det kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum var stort etter 2020 og det var en ekstatisk artist som vinteren 2021 endelig kunne reise ut med sin akustisk turné.

Enda mer gledelig er det at den fortsetter ut året. Marion og hennes trofaste musiker-makker Jan Ole Kristensen, legger til hele 32 konserter, fra sør til nord, på turnèlisten.

Parallelt med turneen slipper hun også ny musikk «Ti ville hester» som er første smakebit fra det kommende albumet, som vil bli delt opp i to deler. Første del av albumet slippes høsten 2021, mens andre del kommer i 2022. Marion Ravn har allerede fått mye ros for sin overgang fra engelsk til norske låter, en valg som blir kalt både smart og kreativt, særegen og autentisk. Med disse norske låter tar hun deg tett inntil sitt eget hjerte, noe hun ønsker å videreføre til konsertene sine også; «Jeg ønsker at publikum skal få en følelse av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre å kjenne på de store følelsene, men også le sammen.»

Kjøp billetter her

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år

Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.