fbpx
  • Konsert

MAJ BRITT ANDERSEN og LARS SAABYE CHRISTENSEN ENSEMBLE

Event
Hvor: Vega , Vega Kirke
Når: 24. juli 2022

Gå til arrangement

Hver gang vi møtes-aktuelle Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen tar med seg de nye sangene fra det ferske albumet «Et snev av evig» til avslutningskonserten i Vega kirke under Vegadagan 2022.
I tillegg til musikken vil Lars Saabye Christensen lese dikt mellom låtene. Ensemblet består av Ivar Anton Waagaard ved flygelet, Frida Fredrikke Waaler Wærvågaen på cello, Christian Lundqvist på slagverk, Daniela Reyes Holmsen på akkordion og Geir Holmsen på kontrabass.
«Et snev av evig» er Maj Britt Andersens nye album, et samarbeid med Kringkastningsorkesteret, med musikk av Geir Holmsen og tekster av Saabye Christensen. Utgivelsen følger opp det dobbelt Spellemann-nominerte albumet «Et stille sted» fra 2018. Kringkastningsorkesteret fargelegger Holmsens vakre melodier, med Maj Britts umiskjennelige stemme, som formidler Saabye Christensens ettertenksomme tekst på en strålende måte. Her er tekstforfatter Lars Saabye Christensens egne ord om albumet:
– Å synge, komponere og skrive er høyst personlig. Men dert skal aldri være privat. Det skal åpne rom som lytteren kan gå inn i med sin erfaring. Det prøvde vi på vår første plate, «Et stille sted», og det er målet vårt med «Et snev av evig», som vi ser på som bind II i en trilogi. Vi er kort sagt opptatt av vår musikalske synsvinkel. Kanskje man kan si det på denne måten: Disse sangene er ganske enkelt livet ifølge oss, slik vi ser det fra vår plass i tid og rom.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.