fbpx
  • Gratis
  • Konsert

Lunsjkonsert : Tor-Alvin Wika & Siril Valberg

Event
Hvor: Alstahaug , Petter Dass museet
Når: 7. desember 2021

Gå til arrangement

Musikk i Nordland presenterer høstens Springbrett-deltaker Tor-Alvin Wika (fiolin) med virkende Siril Valberg (Piano)
Musikk i Nordland, har siden oppstarten i 1992 produsert konsertopplevelser av høy kvalitet, og sørget for at disse har nådd ut til alle kriker og kroker av vårt langstrakte fylke.
Musikk i Nordland har denne høsten igangsatt et mentorprogram kalt Springbrett, der to unge, nyutdannede musikere får jobbe og leve hos oss i tre måneder. Musikerne får individuelle timer med våre fast ansatte musikere og samtidig være med på en rekke fremføringer og konserter. Tor-Alvin Wika (1995) fra Mosjøen begynte og ta fiolintimer sammen med sin far Trond Wika gjennom Vefsn Kulturskole. For tiden studerer han ved Den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hvor han tar en Mastergrad i musikk med spesialisering i orkesterspill og har jevnlig praksis i Sveriges Radiosymfoniorkester, Kungliga Operan og Kungliga Filharmonikerna. Med seg på denne konserten har han pianisten Siril Valberg. Siril som også er fra Mosjøen, begynte å ta pianotimer på Vefsn Kulturskole i 7-8 årsalderen og musikken førte henne videre til musikklinja på Mosjøen videregående skole. Hun har en mastergrad fra Norges Musikkhøgskole, 2017. Gratis inngang

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.