fbpx
Folk som springer på Lovund
  • Sosialt
  • Trening / Sport

Lovundmila 2020

Event
Hvor: Lurøy , Lovund
Når: 5. september 2020

Gå til arrangement

Ytterst på ei øy langs den vakre Helgelandskysten arrangeres det morsomme og fartsfylte løpet Lovundmila for sjette året på rad.

Målet med løpet er å være i bevegelse, holde seg i form og å ha det artig. Det er derfor mulig for alle å stille til start. Alle som deltar får medalje på Lovundmil-arrangementet.

Løypa som skal springes under Lovundmila dekker stort sett alle veiene på øya. Her løper du på en kombinasjon av asfalt og grus med drikkestasjoner og motiverende heiagjenger langs hele ruta. Du vil se stort sett hele Helgelandskysten, både i nord, sør, øst og vest. Du vil løpe forbi blant annet kystlandskap, gamle naust, moderne arkitektur og industri. Du vil løpe på molo og i fjærsteinene.

Flere løp
For de aller minste barna vil det være en distanse på 500 meter. For de litt større barna er det en distanse på 1,2 kilometer. Etter barneløpene arrangeres stafett. Stafetten er lagt slik at man kan løpe i forkant av Lovundmila. Seks deltakere, tre kvinner/jenter og tre menn/gutter på hvert lag. Distansene er fordelt på 2,7 km, og hver enkeltdistanse varierer fra 110 meter til 420 meter. Så her kan du utfordre kolleger, familien, vennegjengen, klassen, syklubben og jaktlaget! Det kåres vinnere basert på tre kategorier: Beste tid, beste outfit og beste sportsånd!
For litt eldre løpere (fra 12 og oppover) arrangeres 5 km og selveste Lovundmila!

Nytt for i år er halvmaraton!

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.