fbpx
  • Konsert

Lørdagstimen på Lillescenen: The shades

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 7. desember 2019

Gå til arrangement

”The Shades” var et av Mosjøens første gitarbaserte band. Bandet ble stiftet i 1963, og i den originale besetningen var Frank Johansen: gitar, Svein Murbræch: gitar, Jan Kåre Jensen: bass og Nils Johan Greva: trommer.

Repertoaret var stort sett instrumental, gitarbasert musikk. Den kjente engelske gruppa ”The Shadows” var favoritten, og ”The Shades” har i alle år prøvd å kopiere musikken til ”The Shadows” til den minste detalj.

Besetningen har variert opp gjennom årene. I dag er der bare sologitarist Svein Murbræch som er igjen av den originale besetningen. Ellers består gruppa av: Hermod Kleivhaug: rytmegitar, Steinar Schrøder: bassgitar (han har forresten en Fenderbass som er signert av tre av ”The Shadows”’ tidligere bassister) og Trond Carlsen: trommer.

I lørdagstimen på Kulturbadet 7. desember fra kl. 12.00 til kl. 13.00 skal ”The Shades” gi publikum smakebiter av ”The Shadows”’ legendariske repertoar fra første halvdel av 1960-tallet. Det vil garantert bli gjenhør med ”Kon Tiki”, ”FBI”, ”Sleepwalk”, ”Dance On” og sist men ikke minst ”Apache”.
Velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.