fbpx
  • Konsert

LIVEbandet

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 13. juli 2022

Gå til arrangement

Billettpris: 250,-
Når vokalist Truls Johnsen er ikledd sine marine distinksjoner i kjent positur fremst på scenen – fyller han, sammen med sin våpendrager og leadgitarist Christian Fjeseth, rollen som bandadmiral og publikumsdirigent.
De skaper en leken ramme som hviler fjellstøtt på rytmene og grunnfjellet som skapes av vikartrommeslager Sigmund Haugen og bassist Geir Ove Bakke. Med et sjarmerende utvalg av låter fra populærmusikkens historie, bringer de festen til deg.
Sammen har de over 75 år med sceneerfaring, og etter en lang pandemitørke er de tilbake på scenen, sterkere enn noen gang for å ta temperaturen på festen til kokepunktet.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.