fbpx
  • Kurs
  • Sosialt

KURS: REPARASJON OG REDESIGN – søm og gjenbruk

Event
Hvor: Herøy , SKOLO
Når: 6. november 2021

Gå til arrangement

Har du lyst til å lære og reparere eller redesigne med enkle sting? Ta vare på klær eller andre tekstiler og gi dem et lengre liv? Reparasjon og gjenbruk er i vinden og vi er så glade for å kunne fortelle at vi får besøk på øya av kunsthåndverker Heidi Bjørnsdotter Thorvik første helgen i november. Hun er en varm og dyktig formidler, det blir kurs og gode samtaler til inspirasjon. Kurset passer for alle som ønsker å ta vare på klær og tekstiler og utforske nye muligheter og gamle røtter. Søndag blir det også aktivitet i verkstedet i tilknytning til åpen kafé; Heidi har gitt ut julebok på Gyldendal forlag og vil vise noen fine aktiviteter derfra. Se eget arrangement i kalenderen her.

REPARASJON OG REDESIGN – kurs i søm og gjenbruk: Lørdag 6. november kl. 15-19.00. Maks 15 deltakere.

Påmeldingslenke

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.