fbpx
  • Naturopplevelse

Kulturminnedagene krigshistorisk vandring

Event
Hvor: Nesna , Helgeland museum
Når: 20. september 2020

Gå til arrangement

Nesna har mange kulturminner fra 2. verdenskrig. I samarbeid med Nesna historielag arrangerer vi søndag 20. september en vandring til noen av disse. Dette som en del av de nasjonale kulturminnedagene og som en markering av 75 års jubileet for krigens slutt. Oppstart på museet med informasjon og fottur til kulturminner på Nesna tettsted, under ledelse av Oddbjørn Haugland. Vandringen avsluttes i Bjørndalen hvor Historielaget serverer pølser og kaffe. Muligheter til besøk i bunkeren. For ungdom og voksne. Billett 100,-, inkludert mat og drikke. Påmelding innen 17. september til akkl@helmus.no eller tlf. 95472260. I utgangspunktet er dette en vandring til fots, men hvis noen har behov for bilskyss gi beskjed ved påmelding

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.