fbpx
  • Konsert

Kristoffer Almås – #fhconcerts

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet i Mosjøen
Når: 25. november 2021

Gå til arrangement

Kristoffer Almås kommer til Festspillene Helgelands nye konsertserie #fhconcerts med et soloprogram for vibrafon!

Kristoffer, fra Mosjøen, har sin mastergrad fra Norges Musikkhøgskole hvor han også tok bacheloreksamen våren 2016, i tillegg har han studert ved Syd-dansk Musikkonservatorium. Han er tidligere stipendiat i Oslo Filharmoniske Orkester og har tidligere vært praktikant i Stavanger Symfoniorkester. Til daglig er han frilanser som jobber over hele landet, og gjester festivaler som Festspillene i Bergen, Risør Kammermusikkfestival og Rosendal Kammermusikkfestival.

Han har gjort alt fra solokonserter med kun elektronikk til å være solist med Forsvarets Stabsmusikk, eller å spille perkusjon med band som Lemaitre til å spille kammermusikk med Leif Ove Andsnes. Almås utgjør sammen med Bjørn-Christian Svarstad duoen PERCelleh. De ble i 2017 tatt opp i mentorprogrammet Crescendo hvor de hadde Leif Ove Andsnes som hovedmentor og den verdensledende slagverksolisten Colin Currie som gjestementor. Han underviser også slagverk med Edvard Munch videregående skole og ved Barrat Due/Musikk på Majorstuen.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.