fbpx
  • Konsert

Kristin Sevaldsen

Event
Hvor: Rana , Teatercafeen, Nordland Teater
Når: 8. desember 2022

Gå til arrangement

Den som har gått over stein og ur, over is og sildrende bekker i høyfjellet, vet at slik arktisk natur også gir et spesielt lydinntrykk, at den har et eget slags soundtrack – underliggende toner av noe storslagent og vakkert, karrig og litt skremmende, en egen stillhet full av lyder.

Det internasjonalt kritikerroste albumet The Sonic Experience – Snøhetta handler om utforskningen av soniske landskap i arktiske miljøer i flere land. Artisten Kristin Sevaldsen har tatt med lyden av nasjonalhelligdommen Snøhetta på Dovrefjell inn i studio og komponert fem musiske tilstander, eller soniske erfaringer. Utgangspunktet er artistens egne, rå felt-opptak fra Snøhettaområdet.

Medvirkende: Kristin Sevaldsen, saksofon, stemme & elektronikk Kristina Ringvold, lyd

 

Gå til arrangementet 

 

Dato: Torsdag 8. desember

Sted: Teatercafeen, Mo i Rana

Tid: kl. 20

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.