fbpx
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Kristian Kristensen

Event
Hvor: Vefsn , Hotellhagen, Fru Haugans Hotel
Når: 8. juli 2022

Gå til arrangement

Kristian Kristensen, kjent for sin store stemme og sitt varme hjerte, gjør seg klar for å opptre i Hotellhagen under Festspillene Helgeland. Med låter som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke» har han kapret en stor plass i publikums hjerter. Nå er musikeren klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt nye album «2003».

På scenen i den vakre Hotellhagen står han helt solo, og vil ta med lytterne inn i sine egne erfaringer og opplevelser fra oppveksten. Musikken tar for seg det Kristian ser på som viktige punkter i hans liv. Ved å fortelle sin egen historie, vil han sette lys på temaer som familie, psykiske lidelser, utfordringer, tilhørighet og dens viktighet – og bare det å ha noen nær seg som er der for en hele veien.

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag. Det dykkes innom temaer som nostalgi, ensomhet, frykt, oppvekst, kjærlighet og sorg – hvor vi blir tatt med inn i alt fra fortapte psykedeliske reiser til gjenfunnet håp i livet.

Kristian fortsetter å utvikle seg musikalsk, i et univers han på denne utgivelsen har skapt på egen hånd. Fra å produsere med andre med stort band i studio har han nå både produsert og skrevet tekster på sitt eget soverom.

– Denne plata e en slags hyllest til mamma. Ho va der hele veien. Fra æ va en feit liten taper til æ va desperat i Oslo – hun så mæ som ingen andre. Derfor avslutte æ også albumet me det som va en av hennes yndlingssanger «Out of the rain», sier Kristian.

 

Kjøp Billetter

 

Konserten arrangeres i forbindelse med Festspillene Helgeland.

Se fullt program her!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.