fbpx
Logo korgen sommerfestival
  • Barnevennlig
  • Festival
  • Sosialt

Korgen Sommerfestival

Event
Hvor: Hemnes , Korgen
Når: 5. juni 2020

Gå til arrangement

Korgen Sommerfestival byr på et innholdsrikt og variert program og består av ca. 60 ulike kulturarrangementer i Korgen og omegn i tidsrommet 5.-23. juni. Hele bygda er arena, og lokalt næringsliv og lag og foreninger legger til rette for spennende aktiviteter. Her er noen smakebiter fra innhold på tidligere festivaler: Fjelltur, Kanotur, Bingo, Bruktmarked, Strikkecafé, Bestemordag, Brofest med andeløp, Sykkelmekking og Kongeetappe, Bilrebusløp, Lokalmatsalg, Veteranbiltreff, VM i Skøthelle, Næringslivets dag, Heste-stevne, Gammeldansfest og andre fester, Barnekonsert, Kirkekonsert og andre konserter, samt Parkrock i Svartebukta m.m.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.