fbpx
  • Konsert

Konsert Thom Hell med band

Event
Hvor: Rana , Kroglia Kulturgård
Når: 26. mai 2021

Gå til arrangement

Thom Hell kommer tilbake til Kroglia kulturgård, denne gangen tar han med seg hele bandet sitt! Få med deg en meget intim og eKsklUsiv konsertopplevelse.
Dørene åpnes kl 19, konserten starter kl 20.
Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget».
Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album. Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.
Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk. 2021 blir et travelt år for Thom. Han gir ut sitt tiende album der den første singlen, «Maybe I’ ll See You Again», allerede er sluppet.
Til våren legger han ut på en omfattende turné. Denne kvelden kommer Thom Hell med en kvartett der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar, Robert Post på bass/ vokal og Bjarte Jørgensen på trommer/ vokal.
Sitteplasser på denne konserten.
I tillegg til FEnomenal musikk tilbyr Kroglia kulturgård også muligheten til å bestille dala-tapas, en tallerken med smakfull ureis/kortreist mat pluss dessert. I tillegg er det mulig å få seg både salt og søtt, vått og tørt fra kjøkkenet.
Hjertelig velkommen til en herlig helaften i fjøs og låve!
Kroglia Kulturgård tar smittevern på største alvor!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.