fbpx
Reklameplakat konsert
  • Konsert

Konsert: The Real Thing

Event
Hvor: Rana , Mo i Rana
Når: 27. september 2022

Gå til arrangement

The Real Thing – Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» har gjennom de siste 30 årene opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten.

Siden starten i 1992 (30-års jubileum 2022!) har The Real Thing spilt mer enn 1600 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten.

Konserten går 27. september på Teaterkafeen. Bjørn Bonsaksen, leder i 4/4 som er arrangør ser frem til «feit swingende orgelbasert jazz, funk og blues og er imponert over dette bandet som tråler nesten hele Norge i egen bil og med et 200 kg tungt B3 orgel på slep».

«Bandet har vært på Mo flere ganger tidligere, blant annet med Sigrid Brennhaug på vokal og er alltid en musikalsk fornøyelse for kropp og sjel» sier Bjørn

Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp hammondorgelet, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar.

Dato: 27. september 2022

Tidspunkt: kl. 20.00-21.30

Sted: Teaterkafeen, Nordland Teater

Bestill billetter her

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.