fbpx
  • Konsert

Konsert med Stein Torleif Bjella

Event
Hvor: Rana , Teatercafeen, Nordland Teater
Når: 9. februar 2023

Gå til arrangement

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Torsdag 9. februar gjør han konsert i Mo i Rana på Teaterkafeen/Nordland teater kl 20.00

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista.

I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Bjella har også bla mottatt Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

I 2017 debuterte Bjella som forfatter da diktsamlinga” Jordsjukantologien Nr. 1” ble utgitt til meget gode kritikker. Samme år ble teaterstykke «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret.

I april 2020 kom Bjellas 6. soloalbum; «Øvre-Ål Toneakademi» og ble mottatt med strålende anmeldelser. I juni 2021 kom albumet «Bjellasangar arrangert for messing & tre» som er et samarbeid mellom Bjella og KORK.

Høsten 2021 debuterte Bjella som romanforfatter med «Fiskehuset» som er kommet i flere opplag og er oversatt til dansk og tysk

Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg.

 

Dato: 9.februar
Tid: kl. 20.00
Sted: Teaterkafeen/Nordland Teater

Gå til arrangementet

 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.