fbpx
Skarheim
  • Konsert

Konsert med Skarheim på Askeladden

Event
Hvor: Rana , Askeladden
Når: 10. september 2022

Gå til arrangement

Musikeren Trond Skarheim er født og oppvokst på Gruben i Rana kommune, men bor i dag på Nesna hvor han skriver tekst og melodi til prosjektet Skarheim. Prosjektet startet som et enkeltmannsprosjekt, men utviklet seg med tiden til et helt band med musikere med stort engasjement for musikken. Sammen skaper de et kreativt univers hvor inspirasjonen henger lett under taket.
10. September tar Trond med seg gitaren og musikerkollega fra Skarheim, Mikal Reinvik til Askeladden på Mo. Gutta byr på en helaften med låter både fra debut albumet «Tvibi» (2018) og Skarheims nyeste album «Asketid» som kom ut bare for noen måneder siden.
Med rause ord og god stemning tar Trond og Mikal publikum med seg på en vandring, igjennom låtene som publikum på hver sin måte kan kjenne seg igjen i.

Billetter (200,-) kjøpes i døra.

Sted: Askeladden, Mo i Rana
Dato: 10. september
Tid: 21.00

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.