fbpx
Marthe Vang
  • Konsert

Konsert med Marthe Vang med band

Event
Hvor: Rana , Mo kirke
Når: 8. januar 2022

Gå til arrangement

«Til deg» og «No sier eg adjø» har blitt kjære sanger for mange, men de er bare to av mange sanger som denne klare, varme bergensstemmen har bragt til oss.

Marthe Wang brakdebuterte i 2017 med å bli Spellemann-nominert i kategorien Viser, og hun mottok både Tekstforfatterfondets Lyspunktpris og den gjeve TONOs EDVARD-pris for tekstene sine. Hun synger om håp, undring og relasjoner. Albumet «Bakkekontakt» fra 2020 fikk terningkast 6 fra Bergensavisen, 5 fra VG og glimrende ord fra Dagens Næringsliv. Musikken kan beskrives som tidløs, melodiøs, leken og alvorlig og har elementer av både pop, viser og jazz.

I Mo kirke får vi høre Marthe Wang sammen med Markus Lillehaug Johnsen på gitar og Jonas Vemøy Kilmork på trompet/perkusjon.

Billetter: Kr. 350/200

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.