fbpx
  • Konsert

Konsert med LEAH

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 7. november 2020

Gå til arrangement

Lea Mediå Horseng går under artistnavnet LEAH. Hun er bosatt i Oslo, men kommer nå hjem for å vise frem det hun har jobbet med de siste årene, og gleder seg til å vise frem musikken sin og hvem hun er blitt som artist. Med seg på scenen har hun et fantastisk band med lokale musikere bestående av Eirik Nilsson på tangenter, Terje Varpen på gitar, Holger Christian Sjåvik på bass, Lars Kristian Sjøvold på trommer og Nadia Bjørkheim på kor.

LEAH har sunget siden før hun kunne snakke, og har skrevet sine egne sanger siden hun var 12 år. Hun har nådd over en million streams på sin første singel «Feel This Moment» og har siden jobbet med å finne sin egen sound i studio. Hun har blant annet studert på den eminente musikkskolen LIMPI i Lillehammer hvor hun har hatt mentorer som blant annet grammy- vinnende Stargate og Espen Lind m.fl.
Billettpris kr 250,-

Koronaregler gjelder fremdeles, og det vil kun bli solgt 60 billetter. Det blir «kinooppsett» med minimum 1 meters avstand mellom stoler. Ved handling i baren gjelder gjeldende avstandsregler og bruk av håndsprit. Alle som kjøper billett må signere sin tilstedeværelse ved ankomst i tilfelle behov for smittesporing i etterkant av arrangementet.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.