fbpx
Jack Stillwater
  • Konsert

Konsert med Jack Stillwater

Event
Hvor: Rana , Park 22, Byscena
Når: 19. februar 2022

Gå til arrangement

11.februar kommer Jack Stillwater sitt femte album «Dusk», og bandet er klare for ny Norgesturné gjennom store deler av 2022.

«Dusk» ble spilt inn i august og september 2021 i Oslo Klang med Christer Knutsen (Madrugada, Sivert Høyem, Stein Torleif Bjella m.fl.) som produsent og med Bjarne Stensli som tekniker. Etter «Jack Stillwater» (2009), «Muddy River» (2016), «The Farmer Trilogy» (2016) og «Norwegicana» (2019) er låtene på «Dusk» litt mørkere og mer melodiske, og platen har en detaljrik produksjon.

Det er flere gitarer og tydeligere, drømmende refreng. Flere låter er i landskapet til Midnight Choir, Nick Cave og Jason Isbell, men lytteren får samtidig en sterk signatur av Jack Stillwaters egen sound.

Jack Stillwater fikk terningkast 5 både i Dagbladet, Stavanger Aftenblad og Drammens Tidende for «Norwegicana» i 2019, i tillegg til positive omtaler i musikkaviser både i og utenfor Norden. Da musikkåret 2019 skulle oppsummeres, kåra Rune Letrud fra Musikkbloggen.no «Norwegicana» til årets norske album.

Jack Stillwater er:

Terje Espenes (vokal og akustisk gitar)

Morten Huseby (el-gitar og vokal)

Odd Inge Rand (bass og vokal)

Arne Harald Foss (trommer og vokal)

Dørene åpner: 19:00 Konsertstart: 20:00 Aldersgrense: 20år Baren er åpen før, under og etter konsert.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.