fbpx
  • Konsert

Konsert med Hot Jazz Trio

Event
Hvor: Brønnøy , Forsamlingslokalet Brønnøysund
Når: 19. desember 2020

Gå til arrangement

Brønnøy Jazzforum unner alle en deilig dose jazz i førjulsstria, og av den grunn er de spesielt glade for å ønske velkommen til konsert med Hot Jazz Trio! Ingenting svinger vel så godt som litt skikkelig jazz anno 1920-30 når man skal komme i ordentlig førjulsstemning!? De lover lave skuldre, god stemning og det ypperste av sitt slag i denne sjangeren i Norge!

HOT JAZZ TRIO
De lar Trygve Hernæs fra Herman Records beskrive denne genuine jazztrioen for oss: «Hot Jazz Trio er enestående i sitt slag i Norge. Musikerne er i europeisk toppklasse, og rendyrker den klassiske jazzen fra midten av 1920-tallet til begynnelsen av 1930-årene. Spesialiteten med en så liten besetning er den såkalte «Chicago South Side”-stilen, inspirert av de små besetningene til Louis Armstrong, King Oliver, Jelly Roll Morton, Jabbo Smith og Fats Waller, ispedd en god del inspirasjon fra den «hvite” siden av Chicago, med Bix Beiderbecke, Eddie Condon og Muggsy Spanier. Maken til ensemble har aldri eksistert på så høyt nivå i Norge.»

Torstein Kubban – Trompet
Daniel Røssing – Piano
Sonny Breiby – trommer

BILLETTER
På grunn av korona-pandemien og smittevern har de begrenset med plass og billetter. De ønsker at du bestiller billett via Vipps, og anbefaler at du er tidlig ute.
Billettene koster 250,-
(200,- for medlemmer)
Kjøp billetter på VIPPS nr. 559005

TRYGG KONSERT
De vil selvfølgelig ha fokus på smittevern under konserten med god avstand, håndsprit og begrensede antall plasser. Det skal være trygt å nyte jazz sammen med dem.
Dørene åpner klokken 19:00
Konsertstart: 20:00

Konserten støttes av KULTURRÅDET!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.