fbpx
  • Konsert

Konsert med duoen Susanne Lundeng og Nils-Olav Johansen

Event
Hvor: Grane , Trofors samfunnshus
Når: 16. november 2021

Gå til arrangement

Duoen Lundeng/Johansen spiller folkemusikk fra Nord-Norge og Lundengs komposisjoner, fra de sarteste, nesten ikke hørbare toner til de mest ekspressive og drivende rytmiske strengeleker. I tekster og melodier skildrer Susanne Lundeng livets drama, både i forhold til mennesker og landskap.

Susanne Lundeng fele/sang, har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget felespiller, komponist og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse av nordlandsslåtter og er en av Norges mest meritterte folkemusikere.
Nå synger hun også egne tekster, og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap.

Nils-Olav Johansen gitar/sang, er jazzgitarist og sanger som henter inspirasjon fra tradisjonell musikk fra hele verden i sitt musikalske uttrykk, og er kjent for sine virtuose improvisasjoner med umiskjennelig signatur. Han er ansatt som professor i jazzgitar på jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

Inngangsbillett kr 100,-.

Graneværinger i alderen 65+ får gratis inngang til dette arrangementet gjennom Aktiv Senior.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.