fbpx
  • Konsert

Konsert med Daniel Kvammen

Event
Hvor: Rana , Kroglia Kulturgård
Når: 29. april 2021

Gå til arrangement

Få med deg Daniel Kvammen på Kroglia kulturgård

Torsdag 29. april kommer selveste Daniel Kvammen til Kroglia kulturgård for å holde konsert! Endelig er vi i gang igjen etter en stille vinter på denne fronten – og både vertskap og artister står klare til å gi deg som konsertgjenger en FEnomenal opplevelse!

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits. Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde- og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det gått oppover.

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival. Sist ut er streamingfavorittene «janteloven» og «Me To Er Ein Evighet» som vi allerede kan høre allsangen av i det fjerne.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte- turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.
Siste singel «Me to er ein evighet» med Gabrielle traff midt i hjerterota i annerledestiden. Et soundtrack til en tid hvor vi alle har følt oss alene, men som også foreskuer en ny favoritt for tiden vi er sammen igjen.

«Me skal endelig ut på ut på tur igjen. Det er for lenge sidan me har sett kvarandre, og det er for lenge sidan me har synge i lag. No er det nok! Som Gunnvor Hofmo ei gong sa «Eg vil heime til menneske». Sjåast snart, alle sammen
– Kjærleik frå Daniel»
Og hugs: Den tyngste turen kan bli den finaste du får.

Sitteplasser på denne konserten.
I tillegg til LÅVELY musikk tilbyr de også muligheten til å bestille deilig middag – smakfull ureis/kortreist mat pluss dessert. I tillegg er det mulig å få seg både salt og søtt, vått og tørt fra kjøkkenet.
Selvfølgelig er det mulig å bestille transport tur/ retur Mo i Rana.

Smittevern

Når du kommer til Kroglia gjør de  alt de kan for å sikre smittevern for deg og de du er på tur hit sammen med. Det er god plass i lokalet, og mulighet til å holde avstand til hverandre. Det står rikelig med håndsprit rundt omkring i lokalet. De oppfordrer til å vaske henda, holde avstand til hverandre og smile mye. Og som det står i gjesteboka deres; å komme til Kroglia er som å få en varm klem.

Hva om konserten må avlyses?

Om korona-situasjonen skulle tilsi at denne konserten ikke kan gjennomføres, refunderes billett-pengene du har lagt ut automatisk via deres billettsystem Ticketco. Det er sånn at billettinntektene aldri utbetales til dem som bedrift før etter at arrangementet er gjennomført, slik at dere er sikret en sømløs tilbakeføring av det dere har lagt ut. Men hei, la oss ikke ta sorgene på forskudd;
Hjertelig velkommen til en HØY-kulturell helaften i fjøs og låve!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.