fbpx
Ingebjørg L. Reinholdt , Hanna Andersson, Morten Kvam og Hilde Fjerdingøy
  • Konsert

Konsert: Jul i Nord

Event
Hvor: Alstahaug , Alstahaug kirke
Når: 4. desember 2021

Gå til arrangement

Jul i Nord er glorete, glitrende julepynta Nordlandshus i vintermørket.

Jul i Nord er sakral fred under tente adventsstaker til messe i den lille trekirka. Jul i Nord er fest og frieri i romjula, da alle endelig har tid til sånt. Og Jul i Nord er skumle, underjordiske vesenene som lusker fram når mørket senker seg over Norden. Jul i Nord er garantister for julestemning enten du vil le, synge med eller simpelt hen la julefreden senke seg.

Ingebjørg L. Reinholdt (vokal/gitar), Hanna Andersson (fele/vokal), Morten Kvam (bass/vokal) og Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) har siden 2015 gledet folk fra nord til sør med sang, spill og sin lune humor. Her får du juleskatter fra Nordland, drivende dansemusikk og kjente, kjære julesanger i ny drakt.

Musikken serveres sammen med historier og fortellinger knyttet til jul og juletradisjoner, både av det humoristiske og det mystiske slaget. Konserten holdes i Alstahaug kirke.

Kjøp billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.