fbpx
  • Konsert

Konsert: Guro Bræck, «Fra kirkespir og seljekvist»

Event
Hvor: Alstahaug , Petter Dass- museet
Når: 13. februar 2021

Gå til arrangement

Margrethes Kafé
Konsertens repertoar består i hovedsakelig av norske folketoner; arrangert og improvisert ved pianoet. Tittelen viser til melodien «Litle fuglen sette seg». Fuglesangen når fram til den som lytter, enten den blir kvitret fra kirketårnet eller fløytet fra den minste kvist. Den norske folkevisa, slik den tradisjonelt er blitt fremført, blir gjerne sunget av en enkelt stemme eller spilt enstemt på et instrument. Melodiene har samtidig en dybde i seg hvor man kan finne flere lag med musikalsk spenning. Dette innbyr til mange ulike tolkninger på tvers av sjangere. – Dette er forsøkt å få fram gjennom klaveret. Programmet varer i ca. 30 minutter.
Inngang kr. 150,-

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.