fbpx
  • Konsert

Konsert: Adam Douglas

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 28. april 2023

Gå til arrangement

Adam Douglas har lagt bak seg to studioalbum, ett livealbum og en lang rekke konserter land og strand rundt. I 2021 var det endelig tid for hans tredje fullengder, en midtlivsanalyse som har fått navnet «Better Angels».
Han dykker dypere inn i hva som er den musikalske sjangeren hans, men også i hvordan oppveksten i Oklahoma, USA har påvirket han og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin. «Better Angels» utforsker amerikansk roots-musikk krysset med blandinger av både soul, rock ’n roll, blues, country, rhythm and blues og jazz, noe som resulterer i en konklusjon om at Adam ikke kan plasseres i én musikalsk sjanger.

Dørene åpner 20:00
Aldersgrense 18 år

 

Sted: Scandic Meyergården, Mo i Rana

Dato: 28. april

Tid: kl. 20

 

Gå til arrangementet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.