fbpx

Kobolt m/Iris Severine

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 25. februar 2022

Gå til arrangement

Kobolt er en sammensetning av musikere av relativ lokal forankring med blues i blodet. Hovedtyngden av repertoaret er i utgangspunktet bygd opp rundt Markus Ljøkjells karaktersterke vokal, i tillegg til at han pumper munnspillene sine til yttergrensen.

Man må også forvente seg saftig orgelbrus og suggerende bass- og trommedrive, og føy til at bandets yngste italiener lirer av seg råe og spenstige løp over gitarhalsen.

Vi ønsker dere velkommen til en aften med et kobolt-blått tilsnitt, der bandet beveger seg gjennom variert musikalsk landskap, men hele tiden med bluesens røtter in mente.

Markus Ljøkjell: vokal, munnspill (Mosjøen)
Tage Vedal: trommer (Hemnesberget)
Marco Fresi: gitar (Sardinia, Italia)
Erik Nilsson, orgel, klaviatur (pr.d.d: Hemnesberget)
Holger Chr. Sjåvik : bass, vokal (Hemnesberget)
Iris Severine er en sanger og låtskriver fra Helgeland. Hun startet sin «musikk-reise» i Bø i Telemark, etter at hun ved noen tilfeldigheter begynte å opptre på en country-bar. Planen den gang var å bli eiendomsmegler, men musikken viste seg å skulle ta overhånd og nå – 6 år senere – jobber hun fortsatt med musikk.
«Mitt ønske når jeg opptrer er å formidle følelser til de som hører på. Om det så er glede, sorg, sinne eller god gammel overtenning av energi.»

Dørene åpner: 19:00.
Konsertstart: 20:00.
Aldersgrense: 20år

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.