fbpx
  • Konsert

Kimer i klokker

Event
Hvor: Hattfjelldal , Hattfjelldal kirke
Når: 6. desember 2019

Gå til arrangement

«Kimer I klokker» -julekonsert med gamle folketoner fra Nordland

Medvirkende:
Susanne Lundeng – fele/vokal
Bjørn Andor Drage – orgel
Nils-Olav Johansen – gitar/vokal

Nordland er rik på gamle religiøse folketoner, men som ellers i Norge er det få sombruker de gamle stedegne melodiene når de synger julesanger. Nå har felespiller og sanger Susanne Lundeng, organist Bjørn Andor Drage og gitarist og sanger Nils-Olav Johansen vært i Saltdal kirke og spilt inn mange av disse vakre gamle julesangene, som blir utgitt på albumet «Kimer I klokker» 8. november på Heilo/Grappa. I vare og heftige arrangementer fremfører de på julekonsertene kjære og kjente sanger som I denne søte juletid, No koma Guds englar, Mitt hjerte alltid vanker og mange flere, men alle med stedegne melodier fra Nordland. Velkommen til en varm og nær julekonsert!

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.