fbpx
  • Sosialt
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Kevin Kildal – Force Majeure

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 7. oktober 2022

Gå til arrangement

Ut av pandemistøvet kommer en arbeidsyk galning krypende! La oss være ærlige, veldig få var klare for den tiden vi har vært i. 12.mars 2020 Kl 14.00 ble hele KulturNorge lagt i dvale. Samme dag kl 16.00 var Kevin Kildal blakk.
Resten er en historie som fortsatt skrives! Kevin har bygd seg nakkemuskler fra stresset, vi får en sulten og følelsesfull Kevin på besøk! Kevin trives best på veien! Det er der historiene blir til, tekstene skrives og folk møtes. Det jobbes for tiden med et nytt soloshow som skal ha premiere 2.desember 2022, og du får et innblikk i noe av det som skal være med å forme showet.
Denne teksten er skrevet av meg, Kevin Kildal, selv. Kan du se for deg den enorme smerten ved å skrive mine egne bio-tekster? Å skryte av seg selv, selge seg selv på denne måten.
Jeg håper så mange som mulig tar turen, og gjør dette til den festen vi alle trenger! Håper vi ses! Kos og klem, Kevin

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.