fbpx
Plakat Karrieredagen
  • Gratis
  • Karrieredag

Karrieredagen

Event
Hvor: Rana , Ranahallen
Når: 21. januar 2020

Gå til arrangement

For å presentere de mange utdannings- og karrieremulighetene som finnes i regionen vår, arrangerer Kunnskapsparken Helgeland i samarbeid med bedrifter og offentlige virksomheter en stor karrieredag. På denne måten bidrar vi til at ungdommen velger rett utdanning og yrkesvei, og øker mulighetene for at flere velger å bosette seg i regionen etter endt utdanning.

Målgruppa er 10. trinn i Rana, Hemnes, Nesna, Rødøy, Lurøy, Træna, Grane og Hattfjelldal, elever fra 1., 2. og 3. trinn ved Polarsirkelen vgs. og KVN Nesna, og studenter ved Nord universitet i Mo i Rana i tillegg til lærere, rådgivere og rektorer. Til sammen ca. 2000 personer.

Hallen fylles med ulike stands fra over 50 ulike private og offentlige virksomheter. Det blir også inspirerende foredrag fra scenen – se programmet:

Sted: Ranahallen
Tid: kl. 10-14

Les mer

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.