fbpx
  • Festival
  • Konsert

K(alm)

Event
Hvor: Vefsn , Mjaavatnbrygga
Når: 7. juli 2020

Gå til arrangement

K(alm) leverer en konsertopplevelse du aldri har opplevd før, en sound som ingen andre og utførelse som sprenger grenser for hva én utøver kan levere. Musikken har et kompakt lydbilde, sterk vokal og gjennomproduserte låter i et synthbasert art pop landskap.

Kristoffer Almås fra Mosjøen har sin mastergrad fra Norges Musikkhøgskole hvor han også tok bacheloreksamen våren 2016, i tillegg har han studert ved Syd-dansk Musikkonservatorium. Han er tidligere stipendiat i Oslo Filharmoniske Orkester og har vært praktikant i Stavanger Symfoniorkester. Ellers har han freelancet i mange av landets profesjonelle ensembler, og samtlige symfoniorkestre. Almås utgjør sammen med Bjørn-Christian Svarstad duoen PERCelleh, som er tatt opp i mentorprogrammet Crescendo. Han har også spilt med artister og band som Lemaitre, Oral Bee og Pimp Lotion.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.