fbpx
Kalle Urheim
  • Konsert

Kalle Urheim med band – akustisk

Event
Hvor: Rana , Mo kirke
Når: 7. januar 2022

Gå til arrangement

Artisten Kalle Urheim har røtter i Tysfjord/Hamarøy. Urheim har en særegen og varm, dyp vokal som drar tankene til Leonard Cohen. Sammen med bandet sitt skaper han et stemningsfyllt lydbilde med sakrale toner og fengende rytmer, iblandet elementer fra rock, jazz, pop, edm og lulesamisk joik, med lulesamiske tekster.

I tillegg til å være sanger, er Kalle Urheim musikklærer, eventyrforteller, kulturell veiviser og eventarrangør, og han er utdannet innen klassisk sang ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

Albumet hans «Ruodjo» fikk terningkast 6 i Avisa Nordland i 2016. I fjor staket han ut en ny musikalsk kurs med EP-en «Luksa / Eastbound» og til Mo kirkemusikkfestival kommer han med akustiske versjoner av musikken sin, sammen med Henrik Skog på gitar, Joakim Kristiansen på bass og Anders Skoglund på trommer.

Billetter er i salg her: https://mokirkemusikk.ticketco.events/no/nb/e/akustisk_konsert_med_kalle_urheim_og_band

Eventuelle resterende billetter selges i døren.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.