fbpx
  • Gratis
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Kaffesnakk med Jacu

Event
Hvor: Herøy , SKOLO
Når: 17. november 2021

Gå til arrangement

Vi inviterer til et inspirerende og lærerikt møte med Jacu, som brenner kaffen vår her på Skolo. Vi anbefaler å booke pizzabord i forkant, arrangementet starter kl. 19. Vi har også overnatting hvis du ønsker det.

Jacu ble etablert for akkurat 10 år siden og har blitt et av Norges mest anerkjente brennerier. Allerede i 2013 fikk de prisen som Europas mest innovative brenneri under World of Coffee i Nice.

Vi får høre om farmer og om brenning, om entreprenørskap og hverdag i kaffeproduksjon.

I tillegg blir det kaffesmaking («cupping») og mulighet for å spørre om alt du lurer på om kaffe!

Anne Birte og Oliver har bakgrunn fra design og kunst, men fant sin vei til kaffen da de studerte i Oslo. Nå driver de med kaffebrenning for fullt og har en lidenskap for denne råvaren som de tar oss med inn i denne kvelden.

PRIS: Arrangementet er gratis for de som spiser pizza i forkant. Bestill bord på booking@skolo.no.

100 kr. hvis du ønsker å delta kun på arrangementet, betales i kassen, MEN bestilles via booking@skolo.no, så vi kan bekrefte om det er plass.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.