fbpx
  • Dans
  • Workshop

Juleworkshop med Emilie Hermine

Event
Hvor: Rana , Tip Toe Dansestudio
Når: 29. desember 2019

Gå til arrangement

Hei jeg heter Emilie Hermine og gikk på tiptoe dansestudio før jeg flyttet sørover til Porsgrunn. Jeg er 19 år og går siste året mitt på danselinjen ved skien VGS. Før det gikk jeg 1 år på musikallinjen ved Seljord FHS.

Nå kommer jeg hjem til jul og ønsker å dele litt av min tid med dere dansere på Mo. Workshoppen blir på tiptoe dansestudio. Tidspukt og frist for påmelding kommer senere. Spre til alle danseglade mennesker på Mo at den 29. Desember blir det kos og hygge med dans. Nivået blir å ligge på nybegynner/viderekommede men alle er velkommen.

Litt info om meg og hvem jeg har danset med:
Jeg har alltid danset men etablerte meg på tiptoe i 2016 (med litt klasser her og der før dette). Ellers så begynte jeg nettopp på mitt siste år ved danselinjen. Her har jeg hatt undervisning med:
Kristin Lie
Rikke Sundberg
Vilde H. Ekeland
Inger Fillan
og hatt workshops med:
Hilde Ingeborg Sandvold
Celina Osnes
TU dance fra MInesota
besøk fra diverse danseskoler

har også hatt dansejobber som for eksempel hiphop worskhop ved tiptoe, hiphop workshop hos steinkjer danseklubb, også har jeg danset på summercamp 2018 hvor jeg da danset for Madcon.

Når jeg gikk musikal 2017/2018 hadde jeg Lene W. Myren som lærer også danset jeg med Billy Gryffin og Alica Bright i New York.

Gleder meg til å danse med deg og alle andre i mellomjulen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.