fbpx
Helgeland Kammerkor
  • Konsert

Julekonsert – Nesna kirke

Event
Hvor: Nesna , Nesna kirke
Når: 8. desember 2019

Gå til arrangement

Tre uker før jul reiser Helgeland Kammerkor ut på sin tradisjonsrike juleturné. I år går endelig turen til Nesna kirke og Alstahaug kirke på Helgeland.

På årets turné vil Helgeland Kammerkor, Helgeland Sinfonietta, konsertorganist Vegard By, Sopran Anne Sofie Mentzen, Mezzosopran Anja Olsen, Alto Kari Bruheim, Tenor Øyvind Ottesen og Bass-Baryton Henning Roland Spets fremføre en miks av kjente og kjære julesanger og hovedverket er juleoratoriet av den franske komponisten Camille Saint-Saëns under ledelse av dirigent Paul-André Nilsen Grande.

Helgeland Kammerkor sine julekonserter har blitt en tradisjon for mange, og i år er intet et unntak. Velkommen til å oppleve julestemningen med Helgeland Kammerkor & Helgeland Sinfonietta med sine musikere og sangsolister.

Lørdag 8. desember 2019 klokken 15.00
Billettpris 300,- kjøpes i døren enten kontant eller med vipps.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.