fbpx
Inge Bremnes
  • Konsert

Julekonsert med Inge Bremnes

Event
Hvor: Træna , Trænahallen
Når: 30. november 2019

Gå til arrangement

Da er det snart tid for årets koseligste tradisjon, nemlig julekonserten på Træna!

Inge Bremnes kommer endelig på besøk til oss her ute i havgapet og vi gleder oss stort!

Han fremfører noen av sine egne sanger, samt julesanger som han øver inn spesielt for anledningen. Vi får også høre barnekoret med elever fra Husøy skole. Som om ikke det var nok har vi også klart å huke tak i «Havklang» også kjent som «The Buschmanns», som vi trygt kan kalle Trænas mest musikalske familie. Sammen skal de gjøre alt de kan for at absolutt alle kommer i julestemning!

Det blir også tid til både kaffe, kake, saft og loddsalg.
Hjertelig velkommen!

Billetter selges i døren.
Priser:
Barn 0 år til og med 10 klasse: Gratis
15-18 år: 150,-
Voksen: 250,-

—————————————————————-
Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av dette tiåret, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål. Og dermed var den lille kystkommunen Kvæfjord i Troms ikke lenger bare kjent som hjemstedet til «verdens beste kake», men også som arnested for en av vår generasjons fremste norske sangere og låtskrivere – med drøye 4 millioner strømminger til dags dato.

Og ja, vi sa «norske» og ikke «nordnorske». For fra sin base i hovedstaden har Inge Bremnes fylt små og store konsertlokaler
over hele landet, både solo i akustisk form og med sitt etterhvert høyst rutinerte band, gjennom iherdig turnevirksomhet siden singeldebuten i 2015, og vel så det. Festivalscener fra Festspillene i Nord-Norge til Norwegian Wood i Frognerbadet har også stått på turneplanen, unge Bremnes er tross alt den sjeldne typen artist og låtskriver som kan få låtene sine listet på P1 og P3 på samme tid.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.