fbpx
Bandet Det runde bord på scena
  • Konsert

Julekonsert med Det runde bord

Event
Hvor: Dønna , Nordvik kirke
Når: 13. desember 2020

Gå til arrangement

Gruppa «Det runde bord» opptrådte første gang som oppvarmingsband i aulaen i forbindelse med konserten «Johnny Cash Roadshow» under Herøydagan i 2018. Dette er en gjeng som opptrer i mange ulike sammenhenger. Kristin Markås Mellingen og Cecilie Skagen er dyktige sangere som mange har fått oppleve på ulike arenaer.

I tillegg til Kristin og Cecilie består bandet av Johnny Birger Hanssen, Bjørn Pedersen og Roger Nyland på gitarer og mandolin. Trommer/perkusjon trakteres av Harald Storholm, mens det er Svein Lundestad som skal spille bass.
I fjor holdt gruppa julekonsert i Herøy skoles aula, men i år flyttes konsertene inn i Herøy kirke og Nordvik kirke på Dønna. Under årets konserter vil det bli et gjenhør med noen av sangene fra fjorårets konsert i tillegg til en del nye låter.

På grunn av smittevernbegrensninger med maksimalt 50 deltakere på hver konsert legges det opp til to konserter på hvert sted.

Velkommen til konsert.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.