fbpx
Stor kalender med 24 luker
  • Teater / Stand-up / Forestilling

(En annerledes) Julekalender

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater
Når: 12. desember 2020

Gå til arrangement

I år som i fjor som i alle år….. inviterer Nordland teater til (en annerledes) julekalender. Den arrangeres av og med Nordland Teaters ansatte og går av stabelen lørdag 12. desember klokken 19.00 (dørene åpner 18.00).

Vi er glade, ydmyke og gleder oss forsiktig til å arrangere årets Julekalender som i år blir en del annerledes enn den ståheien vi er vant til. Mæn skøy!

Årets kalender blir åpnet på Hovedscene hvor alle plasser er plassbilletter og smittevern kommer i første rekke. Men… den blir også sendt live ut på Facebook, hvor folk kan donere til den gode saken.

Billettsalget blir kun her på nett, og det er svært begrenset med plasser. (Alle som kjøper billett i uke 49 er med i trekning av en overraskelse)

Det blir loddsalg og auksjon, så let frem storpengboka!
Inntektene fra julekalenderen går i år til Kirkens Bymisjon.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.