fbpx
Julejam i Teaterkafeen
  • Konsert

JuleJam på Teaterkafeen

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater, Teaterkafeen
Når: 27. desember 2019

Gå til arrangement

Tradisjon tro lager vi i 4/4 Forum for Takt og Tone, jam i romjula!

Et stjernelag av lokale musikere er klare til å underholde oss inn i julenatta; Oddmar Nogi Sjåvik (vokal/gitar), Sigrid Pauline Brennhaug (vokal), Tage Vedal (trommer), Bjørn Ronny Hansen (bass), Geir Arne Johansen (gitar), det hele under ledelse av Ragnar Meidell (sax).

Ingen julejam uten overraskelser – alle som vil kan delta! Vi oppfordrer vokalister og instrumentalister til å komme på Teaterkafeen denne kvelden og jamme med disse flotte musikerne. De som er med på jam kommer selvfølgelig inn gratis. Meld gjerne inn låter som dere ønsker å delta med på PM på FB til 4/4.

Ta turen til Teaterkafeen 3. juledag og få et påfyll av musikalske opplevelser – vi gleder oss til å møte venner og kjente i et godt julelag!

Dørene åpner 20.00 | Jam-start 21.00

Billetter

Minner om medlemskap som gir rabatt på alle 4/4s arrangementer, enkel innmelding via VIPPS eller www.smeltedigelen.no

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.