fbpx
Gran
  • Barnevennlig
  • Gratis

Julegrantenning på torget

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 30. november 2019

Gå til arrangement

Tradisjonen tro blir det julegrantenning på torget i samarbeid med Alstahaug Næringsforening, Alstahaug kommune og Sandnes skolekorps. I år er barnehagene invitert til å lage pynt til julegrana, så vi håper det blir en ekstra fin julegran i år.

Sandnes skolekorps spiller nydelig julemusikk fra kl 15.30 og det blir selvfølgelig sang og gåing rundt juletreet. Kanskje kommer sentrumsnissene på besøk også!

Ellers er det masse koselige juleaktiviteter med blant annet julesalgsmesse hos Langhuset, åpning av Pepperkakebyen på Kulturbadet og julefilm og julekonsert hos Gammel Kino’n. I tillegg er butikkene rustet til julehandel og julesenteret på Amfi har åpent helt til klokken 18.00.

Gjerne ta på nisselua og bli med årets koseligste dag!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.