fbpx
Sandra og Kim
  • Konsert

Julefantasi med Sandra og Kim

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 9. desember 2020

Gå til arrangement

Sandra og Kim gleder seg virkelig til å gjøre denne konserten i Mosjøen. Etter å ha fått halvert antall spillesteder pga Corona, blir de siste syv konsertene gjennomført og Mosjøen blir den eneste her nordpå. Begge elsker julemusikk så her vil dere få store juleperler på løpende bånd.

Vår kjære Sandra kjenner vi, her kommer noen ord om Kim Wigaard: Han er en svært allsidig artist med lang fartstid i norsk musikkbransje. Han har jobbet både nasjonalt og internasjonalt med musikal, revy og opera. Han har sunget med den Norske Opera, Off-Brodway i New York og utsolgte Oslo Konserthus. Med andre ord, en fantastisk duettpartner for Sandra. JULEFANTASI er et dekkende for denne konserten. Gled dere!

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.