fbpx
  • Konsert

JuleFæst -The Arrows «Bærre Beatles» og Tapasbuffet

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 3. desember 2021

Gå til arrangement

Høsten 1963 kom fire unge Fauskegutter inspirert av The Shadows sammen og dannet gruppa THE ARROWS. Drømmen var å bli popstjerner. Men ganske raskt konverterte de til Merseybeat – inspirert av musikken til The Beatles og de øvrige gruppene fra Liverpool.

De ble, sin unge alder til tross, populære både i Saltenområdet, i Lofoten og i Rana. Etter hvert utvidet de sitt nedslagsfelt og reiste på turneer til Sør-Norge i årene 1965 – 1967 og dro også sammen med sangeren Ray Adams på folkeparkturne i Sverige jule- og nyttårshelgen 1966/67. THE ARROWS ga ut 4 singleplater 1966/67 hvorav deres versjon av ”Diana” nok er den mest kjente. Bandet ble oppløst ved årsskiftet 1967/68.

Siden THE ARROWS i 1994 børstet støvet av instrumentene sine, har det resultert i flere opptredener både i inn- og utland; fra Oslo i sør, St. Petersburg i øst til Svalbard i nord. I tillegg har de hatt så vel radio- som fjernsynsopptredener og i juni 1996 ga de ut CD’en «Things we did…- TODAY!» – et samarbeidsprosjekt med NRK Nordland. 31.mars 2019 opplevde de å få spille på selveste The Cavern i Liverpool og på Park 22 vil de spille «BÆRRE BEATLES» – et ca. 2 t langt sett med kun melodier fra Beatles’ store katalog. Melodier de fleste også i dag har et forhold til og som publikum inviteres til å synge med på.

THE ARROWS stiller med følgende mannskap i Mo i Rana:

Originalmedlemmene Geir Mortensen, bass/vokal og Nils-Ole Steinbakk, trommer.
Arne Kartfjord, gitar/vokal har vært med siden 1994 og ranværingen Roar Karlsen, gitar/ saksofon/vokal kom med i 2009. I tillegg vil det bli noen gjesteopptredener.

Som sagt, er dette en skikkelig julefæst med digge artister,flott musikk, og i tillegg blir det tapas buffet!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.