fbpx
  • Dans
  • Teater / Stand-up / Forestilling

«Juledrøm – med store og små dansere fra Balance»

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen kino, Hovedsalen
Når: 8. desember 2021

Gå til arrangement

Velkommen til danseforestillingen «Julekosedrømpepperkakegrøtmaginatt…. Eller bare juledrøm om du vil»

8. og 9. desember avslutter vi danseåret med en fortryllende forestilling hvor alle elevene fra 4 år og opp får stå på scenen sammen. Vi er glade for endelig å kunne være tilbake i vårt rette element, og har mye vi ønsker å vise publikum!

– og vi har hørt at nissen er veldig glad i dans, så kanskje han kommer innom? Som dere sikkert skjønner ved forestillingens tittel ønsker vi å få fram så mye julestemning som over hodet mulig. Det blir fine kostymer, stemningsfulle kulisser, dansebevegelser med betydning og musikk du helt garantert har hørt mens snøen rolig laver ned utenfor vinduet en tidligere desember.

Juledrøm er delt inn i to akter:

Akt 1 baserer seg på HC Andersens juleeventyr «Den lille piken med svovelstikkene», hvor vi har flettet fin julemusikk og dansebevegelser inn i fortellingen. Denne delen er stillferdig, rørende og trollbindende og har med seg dansegruppene contemporary, klassisk, danselek og improvisasjon. Akt 2 gir deg den beste og varmeste julestemningen med kjente og kjære julelåter- med et høyere tempo og en annen stemning! Kanskje må du rikke litt på dansefoten i setet ditt. I denne delen finner du gruppene urban reggae, grown-ups, klassisk ballett, commercial, danselek, hiphop og jazz!

Det skrives historie ved at vi for første gang siden oppstart i 2017 arrangerer juleforestilling i Mosjøen Kulturhus. Bak scenen står spente elever og tripper. Noen har vært med på scenen i flere år, mens for mange er dette aller første gang! Vi øver, svetter, gråter litt, ler masse og gir av oss selv for å få et slikt arrangement på beina. Det er mange sommerfugler ute og flyr, men vi finner trygghet i at vi står sammen på scenen med alle vi kjenner så godt!

Koreografi er laget av gruppenes instruktører Rikke, Maja, Michael, Emma og Malin. Scenografi og konsept er utviklet av styret i BALANCE – Mosjøen Danseforening.

Vi ønsker familie, venner, naboer, kollegaer, klassekamerater og mann i gata velkommen inn til en hjertevarm og trivelig julestund sammen med oss 180 dansere i ulike aldere.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.