fbpx
  • Konsert

Jul med Kalas 2020 // Scandic Meyergården

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 14. desember 2020

Gå til arrangement

Freddy Kalas inviterer til Jul med Kalas dobbeltkonsert!
Som vi alle vet har 2020 vært et utfordrende år på mange måter, og det er derfor ekstra stas at Freddy Kalas nå inviterer til sin årlige julekonsert “Jul med Kalas”. Sammen med sin trofaste DJ ønsker han å spre julestemning med noen av hans absolutt favoritt julelåter, i tillegg til sine egne låter. (Det ryktes også om at det er noen overraskelser på lur  ) I år tar han turen til Scandic Meyergården i Mo i Rana, og garanterer allsang, (sittende) dans, og en upåklagelig jovial stemning som alltid!

De følger selvsagt helsemyndighetenes veiledning for gjennomføring av konsert, hvilket betyr at det kun er et fåtall tilgjengelig billetter, samt at det blir faste sitteplasser som er adskilt med anbefalt avstand.

“Selv om vi står ovenfor en vanskelig tid håper jeg at du og dine nærmeste vil ta dere tid til en julefeiring med meg på Scandic Meyergården i Mo i Rana, mandag 14. desember! – Stor julehilsen fra Santa Kalas  ”

Sted: Scandic Meyergården, Mo i Rana
Dato: 14.12.20
ID: Fri alder

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.