fbpx
Julestemning i Park22
  • Barnevennlig
  • Gratis

Jul i Park 22

Event
Hvor: Rana , Park 22
Når: 28. november 2019

Gå til arrangement

Park 22 inviterer til åpent julehus 28. november fra klokken 10:00-20:00. Det blir julestemning og aktiviteter for store og små på huset. Her kan du få kjøpt julegaver, møte venner til en god lunsj eller en kopp gløgg, få med deg fine kunst og kulturopplevelser og ta med barna på ridetur i parken. Det er gratis å delta på alle aktiviteter med mindre pris er spesifisert under. Ønsk jula velkommen sammen med oss på Park 22!

10:30 – 20:00 Jul på The Lounge Café
En julepyntet kafe har åpent hele dagen hvor du kan få deg en god kopp kaffe og lunsj. Det er juletilbud på kaffebønner; 3 for 2. Forfatter Mona Helene Eidem selger og signerer sine bøker.

10:00 – 16:00 Julekortfotografering hos Det Lille Fotoriet
Kom og ta årets julebilde hos oss! Pris kr 200,- pr. høyoppløste bildefil. Booking: kontakt@detlillefotoriet.com

10:00 – 16:00 Jul på backstage med Kulturhuset Mo og Verket Musikkfestival
Besøk vårt kontor i andre etasje som også er fast backstage for de som opptrer i Kulturhuset Mo. Vi byr på julekaker og gløgg og selger billetter til Verket 2020. Delta i vår jule-rebus og bli med i trekningen av premier fra Kulturhuset Mo og Verket 2020.

10:30 – 20:00 Julemarked på The Lounge Seminar
Kråkeslottet tar turen fra Hemnesberget med sine flotte produkter, Tante Trines Såpekokeri gir deg nye idéer til julegaver og Vivi Røreng/Resonans er blitt steingærn og stiller ut sine fantastisk dekorerte steiner for salg. Og kanskje dukker noen flere opp, om ikke julenissen!

12:00 – 20:00 Åpent Galleri Anne Gundersen
I Galleri Anne Gundersen finner du et godt utvalg av bilder i flere størrelser. Det blir gløgg, salg av julekort og du får kjøpt Blå Vegen-boka til halv pris. Klokken 17:00 blir det også en pop-up-konsert i galleriet med Rørengs trio, som består av Ronny Røreng på gitar, og Tove Lill Røreng og Vivi Røreng på sang.

[Tidspunkt TBA] Jul med Jill
Jill fra Wilja Musikk synger julen inn på byscena.

16:00 – 19:00 Hesteridning for barn i Park 22 (Med værforbehold)
Stig Langfjell fra Langfjell Gård tar med hestene sine og tilbyr ridning for barn i parken utenfor Park 22.

17:00 Pynt & ønsk med Kulturhuset Mo og Verket Musikkfestival
Lag rocka julepynt og heng på treet vårt nede på byscena i første etasje. Legg ditt juleønske under juletreet, kanskje du får den artisten/underholdningen du ønsker på festival eller byscena i 2020 eller du kan ønske at noen du vil glede til jul skal få en fin overraskelse fra oss.

18:00 Julefilm med Kulturhuset Mo og Rana filmklubb
Vi viser Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa med Rana filmklubb. Det deles ut julegodt til de små.

20:00 Strikk og drikk med Verket Musikkfestival og Coop Helgeland
Ta med strikking og venner, og tilbring kvelden på byscena med en kopp gløgg eller et glass vin i godt selskap.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.