fbpx
  • Konsert

Jul i Nord – #fhconcerts

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet Mosjøen
Når: 2. desember 2021

Gå til arrangement

Jul i Nord er glorete, glitrende julepynta Nordlandshus i vintermørket. Jul i Nord er sakral fred under tente adventsstaker til messe i den lille trekirka. Jul i Nord er fest og frieri i romjula, da alle endelig har tid til sånt. Og Jul i Nord er skumle, underjordiske vesenene som lusker fram når mørket senker seg over Norden.

Jul i Nord er garantister for julestemning enten du vil le, synge med eller simpelt hen la julefreden senke seg. Ingebjørg L. Reinholdt (vokal/gitar), Hanna Andersson (fele/vokal), Morten Kvam (bass/vokal) og Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) har siden 2015 gledet folk fra nord til sør med sang og spill og sin lune humor.

I 2020 slapp gruppa sitt debutalbum Jultråddokka. De har sammen funnet sin egen måte å frembringe julestemningen på. Her får du juleskatter fra Nordland, drivende dansemusikk og kjente, kjære julesanger i ny drakt.

Musikken serveres sammen med historier og fortellinger knyttet til jul og juletradisjoner, både av det humoristiske og det mystiske slaget.

Jul i Nord er litt av alt det jula er. Litt søstrene Bjørklund, litt dans på lokalet, litt røyklukt fra Telemark, et gufs av vintervind fra de Syv Søstre, og en god dose uhøytidelig heimelima hallelujastemning. Forbered deg på en herlig konsertopplevelse med lukt av kongerøkelse, snus og furunål.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.