fbpx
  • Konsert

Jovan Pavlovic

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater
Når: 21. april 2021

Gå til arrangement

Årets bykunstner i Trondheim gjør konsert på teaterkafeen 21. april.
«Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede trekkspillere i Norge i dag. Årets «Bykunstner» 2021 – kåret av Trondheim kommune kommer for første gang til oss med sitt helt ferske soloprosjekt og mange kommer til å få seg en musikalsk overraskelse. Alene med sitt akkordeon og sine lydeffekter og med Thor Ivar Lund på lyd fører Jovan oss inn i en helt ny musikkverden hvor han strekker og tøyer grenser for dette instrumentet.

Jovan er født i Serbia og har spilt i en rekke ulike band. Han er en musiker som beveger seg i ulike sjangre, serbisk-norsk folkemusikk, klassisk, balkan og jazz.

Sist kunne vi høre høre ham på Smeltedigelen 2020 med Urban Tunnélls Klezmerband der også vår egen Tor Petter Aanes er med. Mange i publikum ble den gang imponert over Jovans musikalitet, presisjon, kreativitet og spilleglede. Alle låtene er komponert av Jovan og her får vi oppleve alt fra det mest sårbare og enkle til det store og komplekse. Musikken er melodiøs og lett tilgjengelig, fylt av; rytmikk og improvisasjon og innflytelser fra Afrika, Balkan, Skandinavia mm. Vi har et stort og rikt trekkspillmiljø i Mo i Rana.  Nå får vi muligheten til å høre en trekkspiller av internasjonalt format – Ikke gå glipp av denne unike musikkopplevelsen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.