fbpx
  • Konsert

Jovan Pavlovic

Event
Hvor: Vega , Basecamp Vega
Når: 20. juli 2022

Gå til arrangement

Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede akkordeonister i Norge i dag.
Fjorårets «Bykunstner» kåret av Trondheim kommune kommer for første gang til oss med sitt helt ferske soloprosjekt og mange kommer til å få seg en musikalsk overraskelse!
Alene med sitt akkordeon og sine lydeffekter fører Jovan oss inn i en helt ny musikkverden hvor han strekker og tøyer grenser for dette instrumentet.
Alle låtene er komponert av Jovan og her får vi oppleve alt fra det mest sårbare og enkle til det store og komplekse.
Musikken er melodiøs og lett tilgjengelig, fylt av; rytmikk og improvisasjon og innflytelser fra Afrika, Balkan, Skandinavia mm.
Ikke gå glipp av denne unike musikkopplevelsen!

Jovan Pavlovic er en serbisk-norsk folke- og jazzmusiker, utdannet i klassisk musikk ved Musikkonservatoriet i Trondheim, med folkemusikk fra Balkan og romafolket som hovedfelt. Pavlovic har samarbeidet med Ivo Papasov, Petar Ralchev,Lelo Nika,Bojan Zulfikarpasic, Dzambo Agushev samt norske Farmers Market, Marius Neset, Trio Troika (1998–2005), Frode Fjellheim. Leder og låtskriver for sin egen Jovan Pavlovic trio. Ellers har han vært musikalsk leder ved Trøndelag Teater, samt timelærer ved Jazzlinja (NTNU). For Rikskonsertene turnerte han med Jovan Pavlovic trio, Balkan Brasserie, RITAM osv. Sammen med gruppen Rasmus Og Verdens Beste Band vant han Spellemannprisen 2007 for beste barneplate med albumet Kyssing E Hæsli…. Han ble i 2010 utnevnt til fylkeskunstner i Sør-Trøndelag. Pavlovic har også hatt suksess i Norge og Serbia gjennom sine samarbeider med Svartlamon Hardkor.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.