fbpx
  • Konsert

Jovan Pavlovic

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 22. april 2021

Gå til arrangement

Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede akkordeonister i Norge i dag. Årets «Bykunstner» kåret av Trondheim kommune kommer for første gang til oss med sitt helt ferske soloprosjekt, og mange kommer til å få seg en musikalsk overraskelse!

Alene med sitt akkordeon og sine lydeffekter fører Jovan oss inn i en helt ny musikkverden, hvor han strekker og tøyer grenser for dette instrumentet. Alle låtene er komponert av Jovan, og her får vi oppleve alt fra det mest sårbare og enkle til det store og komplekse. Musikken er melodiøs og lett tilgjengelig, fylt av; rytmikk og improvisasjon og innflytelser fra Afrika, Balkan, Skandinavia mm.
Ikke gå glipp av denne unike musikkopplevelsen!

Billettpris medlem kr 200,-
Billettpris ikke-medlem kr 250,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis, forutsatt ledig plass

Konserten er støttet av Kulturfondet.
————–
SMITTEVERN:
Hemnesjazz overholder og tilrettelegger for smittevern i henhold til myndighetenes krav. I tillegg til de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering: Alle som skal drikke alkohol må også kjøpe mat. Alkoholserveringen stenger kl. 22:00 og alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord som må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser. Det selges kun 50 billetter.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.